Українець намагався ввезти автівку вартістю понад 700 тисяч гривень за «липовими» документами

НАЗАД
08 жовтня 2014 10:27

Коштовний автомобіль, який наш співвітчизник намагався переправити за підробленими документами до України, виявили нещодавно прикордонники Чопського загону спільно з працівниками митниці. Під час перевірки

Коштовний автомобіль, який наш співвітчизник намагався переправити за підробленими документами до України, виявили нещодавно прикордонники Чопського загону спільно з працівниками митниці. Під час перевірки автомобіля марки «Тойота Лендкрузер» у працівників пункту пропуску «Ужгород» виникли сумніви щодо дійсності документів на право керування. За ініціативи прикордонників було проведено ретельну перевірку документів на авто і його повну ідентифікацію спільно з представниками митниці. В результаті проведених заходів було встановлено, що доручення на право керування машиною, а також реєстраційний документ є повністю підроблені та на території Чехії не видавались. Автівку попередньою вартістю 704 тисячі гривень вилучили.

Ще один автомобіль марки «Ауді» теж з недійсним дорученням на право керування виявили вчора в пункті пропуску «Бачівськ» прикордонники Сумського загону. Водій автівки, громадянин Молдови намагався таким чином ввезти на територію України транспортний засіб литовської реєстрації. Автівку теж вилучили, а на порушника складені відповідні процесуальні документи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси