Українець намагався вивезти автомобіль з Криму по бланку про спадщину

НАЗАД
29 лютого 2016 12:46

Учора прикордонники Херсонського загону в контрольному пункті «Каланчак» виявили досить сумнівні документи на право керування транспортним засобом  «Nissan Pathfinder

Учора прикордонники Херсонського загону в контрольному пункті «Каланчак» виявили досить сумнівні документи на право керування транспортним засобом  «Nissan Pathfinder», що прибув з тимчасово окупованої території АР Крим під керуванням громадянина України. Під час детальної перевірки доручення на право керування авто прикордонники встановили, що бланк зареєстрований в «Єдиному реєстрі видачі спеціальних бланків» як бланк про спадщину.

Для проведення необхідних процесуальних дій до контрольного пункту прибула оперативно-слідча група Каланчацького відділення Національної поліції, які вилучили доручення та разом з водієм вибули для подальшої перевірки. Також було направлено повідомлення про можливий факт кримінального правопорушення для внесення інформації до ЄРДР.

Загалом тільки за минулий тиждень співробітники Азово-Чорноморського регіонального управління у 5 випадках виявляли доручення на право керування транспортними засобами, що видавались з порушеннями. Варто також зауважити, що  всі виявлені доручення були видані в основному на коштовні автомобілі, серед яких «HONDA ACCORD», «INFINITY» та «MERCEDES S 500».

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси