Українець намагався переправити до Росії двох азербайджанців за 10 тисяч російських рублів

НАЗАД
24 лютого 2016 10:42

 Автомобіль «ВАЗ», який  рухався  в бік кордону з Росією, перевірили учора прикордонники на одному з блок-постів Луганщини.

Автомобіль «ВАЗ», який  рухався  в бік кордону з Росією, перевірили учора прикордонники  на одному з блок-постівЛуганщини.  

Під час перевірки з’ясувалось, що за кермом авто був місцевий житель, а окрім нього в автівці їхало 2 громадян Азербайджану.   В ході  фільтраційних заходів встановлено, що громадянин України організував цю «поїздку» разом з громадянином Росії і що за це він мав отримати 10 тисяч російських рублів. Крім того вдалося встановити, що азербайджанці в Україну прибули через один із аеропортів на законних підставах.

В подальшому стало також відомо, що один із громадян Азербайджану був депортований із Росії та вишукував різні способи потрапити в цю країну через Білорусь та Молдову. Не вдалося йому це зробити і через територію України.

На порушників складено адміністративні протоколи. По даному факту до ГУ НП в Луганській області прикордонниками направлено повідомлення про виявлення кримінального правопорушення за ознаками злочину, передбаченого за ст. 332 КК України (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України).  

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси