Українець намагався незаконно вивезти 13-річну дівчину до Іспанії

НАЗАД
24 травня 2013 14:28

 

У суботу в пункті пропуску «Шегині» Мостиського загону прикордонники запобігли  черговій спробі використання підроблених доручень для вивозу діт

 

У суботу в пункті пропуску «Шегині» Мостиського загону прикордонники запобігли  черговій спробі використання підроблених доручень для вивозу дітей через кордон.

Увагу прикордонного наряду, який здійснював перевірку документів, привернув 42-річний громадянин України. Чоловік супроводжував 13-річну дівчину, жительку Тернопільщини до Іспанії. На паспортний контроль він  надав нотаріально посвідчену заяву від батьків, яка була видана приватним нотаріусом Іванофранківського міського нотаріального округу. У ході перевірки бази даних прикордонники встановили,  що мати дівчини на момент підписання згоди знаходилась за кордоном і в Україну не поверталася. Згодом чоловік  пояснив, що нібито доручення отримав від батька дівчини.  Начебто він  просив відвезти доньку до матері, яка працює в Іспанії.

По даному факту прикордонники поінформували представників МВС. Варто зауважити, що з початку року це вже четвертий випадок виявлення  прикордонниками Мостиського загону  підробленої  нотаріально посвідченої згоди одного з батьків. Як повідомлялось раніше в пункті пропуску «Краківець» 22 березня  батько віз дітей за кордон по підробленим документам, а 4 квітня двоє українок без згоди своїх чоловіків намагалась незаконно вивезти дітей до Італії та Польщі.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси