Українці проривалися через держрубіж на викраденому у Чехії «Ленд Ровері»

НАЗАД
21 березня 2014 15:11

В пункті пропуску «Шегині», що на Львівщині, прикордонники Мостиського загону запобігли незаконному ввезенню в Україну автомобіля марки «Ленд Ровер» 2013 року випуск

Учора вночі, в пункті пропуску «Шегині», що на Львівщині, прикордонники Мостиського загону запобігли незаконному ввезенню в Україну автомобіля марки «Ленд Ровер» 2013 року випуску. 

Про те, що під час проходження прикордонного контролю у польському пункті пропуску водій авто, не завершивши процедури оформлення та без дозволу самовільно вирушив в сторону України, повідомили польські прикордонники. Автомобілем з українськими номерними знаками в Україну намагалися прорватися двоє наших співвітчизників – водій та пасажир. 

 Завдяки оперативній взаємодії з польськими колегами автомобіль було зупинено за кілька метрів від в’їзного шлагбауму українського пункту пропуску. Прикордонники Мостиського загону одразу ініціювали проведення спільного з працівниками митниці поглибленого огляду автомобіля.  За результатом перевірки було виявлено невідповідність номера кузова з записом у реєстраційних документах. Попередньо було встановлено, що даний автомобіль був викрадений у січні 2014 року у Чехії.

Стосовно правопорушників прикордонники склали протоколи про адміністративні правопорушення. Також за фактом затримання  було проінформовано співробітників МВС України.  

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси