Українці, які везли 100 літрів бензину спробували прорватися через кордон

НАЗАД
13 лютого 2014 10:09

Двох українців затримали вчора на Луганщині. Вони спробували прорватися через кордон автомобілем «УАЗ». Також прикордонники Луганського загону затримали майже півтони грецьких горіхів.&

Двох українців затримали вчора на Луганщині. Вони спробували прорватися через кордон автомобілем «УАЗ».

Майже опівночі прикордонний наряд відділу «Марківка» на напрямку російського населеного пункту Хрещате та українського Рудівка за допомогою пристрою нічного бачення помітили автомобіль. При спробі зупинити транспортний засіб, водій не виконав вимогу про зупинку та, небезпечно маневруючи, мало не здійснив наїзд на одного з прикордонників. Не зупинили порушника й попереджувальні постріли вгору. Після них він лише додав швидкості та спробував втекти вглиб України. Відразу для перехоплення втікача було піднято оперативно-пошукову групу, яка невдовзі на околиці села Красне Поле й затримала автомобіль «УАЗ». Помітивши переслідувачів, водій знову спробував відірватися, але йому це не вдалося. В автівці правоохоронці виявили 100 літрів бензину та двох наших співвітчизників, жителів прикордоння. Про затримання поінформовано співробітників СБУ, прокуратури та МВС, а чоловіків буде притягнуто до відповідальності за незаконний перетин кордону та невиконання вимого співробітників Держприкордонслужби.

Також вчора пізно ввечері прикордонники Луганського загону затримали майже півтони грецьких горіхів. Їх намагався перемістити в Росію наш співвітчизник. Для перетину кордону на ділянці відділу «Краснодон» чоловік обрав річку Кам’янка. Як розповів 28-річний затриманий, картонні коробки з горіхами він намагався реалізувати в сусідній державі. Наразі товар вартістю майже 20 тисяч гривень вилучили й передали працівникам митниці. Відносно затриманого складено протоколи адміністративного провадження.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси