Угорець та троє українців нашпигували автівки сигаретами

НАЗАД
10 жовтня 2013 10:38

Учора в пункті пропуску “Дзвінкове”, що на кордоні з Угорщиною, прикордонники відділу “Горонглаб” Мукачівського загону спільно з працівниками митниці виявили в  автомобілі “Ауді&rdq

Учора в пункті пропуску “Дзвінкове”, що на кордоні з Угорщиною, прикордонники відділу “Горонглаб” Мукачівського загону спільно з працівниками митниці виявили в  автомобілі “Ауді” сховок із сигаретами. Водій, громадянин Угорщини, запакував сигаретами марки «Фест» білоруського виробництва спинки сидінь іномарки. Однак куриво та автомобіль 2007 року випуску, які оцінили у майже 120 тисяч гривень, у нього вилучили.

Крім того, на Львівщині,за ініціативи проведення додаткового огляду прикордонників  Мостиського загону, у автомобілях «Рено», «Мазда», «Фольксваген» було також знайдено тютюнові вироби. Троє українців, які їхали до Польщі через пункт пропуску «Краківець», приховали понад 2 тисячі пачок сигарет у сховках автівок під передніми сидіннями, в підкрильниках, паливних баках, робочих колесах та під обшивкою салону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси