«Йдеться не про дисертації, а про використання сучасних технологій» – Ігор Клименко про вдосконалення освітнього процесу вишів системи МВС

НАЗАД
02 березня 2024 16:30

Ректор Національної академії Державної прикордонної служби України Олександр Луцький долучився до виїзної наради Міністра внутрішніх справ України Ігоря Клименка з очільниками вищих навчальних закладів системи МВС.

Захід відбувся на базі Львівського державного університету безпеки життєдіяльності.

Учасники обговорили відкриття ліцеїв військово-патріотичного спрямування при Міністерстві внутрішніх справ України та вдосконалення роботи вишів відповідно до умов сьогодення.

«З наступного навчального року ми плануємо відкрити ліцеї військово-патріотичного спрямування. Насамперед там навчатимуться діти загиблих працівників чи військовослужбовців системи МВС, а також діти загиблих бійців ЗСУ», – заявив Міністр внутрішніх справ.

Клименко зазначив, що основна мета цих ліцеїв – виховати мотивовану молодь.

Також Міністр внутрішніх справ України обговорив з ректорами вищих навчальних закладів питання вдосконалення освітнього процесу: «Інститут інновацій має відкритися при кожному навчальному закладі. Ви маєте зібрати таких студентів, які конкуруватимуть один з одним задля результату. Йдеться не про дисертації, а про використання сучасних технологій».

Зі свого боку очільники вищих навчальних закладів системи МВС відзвітували Ігорю Клименку про їх роботу та практичну складову навчання у вишах.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси