«Янголи» не тільки рятувальники, але й вчителі

НАЗАД
12 травня 2023 11:56

Наші бойові медики ніколи не перестають вчитися та тренуватися, щоб досягти оптимального рівня досвіду та навичок у тактичній медицині, яка може допомогти врятувати життя у критичних ситуаціях.

Основна ідея тактичної медицини полягає у наданні першої допомоги пораненим в умовах, коли професійна медична допомога не доступна. І кожна секунда має значення, коли йдеться про врятоване життя!

«Тренуватися необхідно завжди! Немає значення, наскільки добре ви знаєте, вмієте та практикуєте – тренуйтеся», - переконана парамедик Тетяна.

У ситуації, яка склалася в країні, навчання тактичній медицині є надзвичайно важливим аспектом не лише для тих, хто працює у сфері безпеки, а й для мешканців прикордоння. Тому, навчаємось самі та допомагаємо навчати інших!

Запам’ятайте, наші бойові медики – це справжні герої, які рятували безліч життів. Нехай їхні знання та навички ніколи не знадобляться в реальній бойовій ситуації, але, якщо щось трапиться, ми можемо бути впевнені, що вони будуть поряд та врятують життя!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси