Янгол, що зцілює тіло і душу

НАЗАД
16 листопада 2022 11:29

До повномасштабного вторгнення росії в Україну військовий фельдшер Віктор вже проходив службу у прикордонному однострої.

Згодом віднайшов себе у цивільному житті. Небо і літаки так манили його, що він залишився працювати в аеропорту. Та з початком війни він добровільно приєднався до охоронців кордону, бо не міг залишатися осторонь, коли його побратими зі зброєю в руках боронили рідний край.

Раніше Віктор служив медиком в гарячих точках, де здобув неабиякий досвід надання допомоги в екстремальних умовах, однак й гадки не мав, що такі знання та навички йому знадобляться на Батьківщині.

«Моє покликання рятувати та допомагати, а ті, хто захищають рідну землю, наразі потребують цього найбільше, бо їх життя під постійним прицілом ворога», - говорить прикордонник.

Зараз медик надає допомогу захисникам на Запорізькому напрямку та твердо переконаний, що Україна вистоїть і обов’язково переможе.

А ще фельдшер-прикордонник після перемоги впевнений, що не лише поверне бійців до повноцінного життя після отриманих поранень, а й залатає їх потріпану війною душу, адже нещодавно здобув відповідну фахову підготовку  - за напрямком фізична реабілітація та ерготерапія.  

Такі вони, наші лікарі, - допомагають, лікують тіло і зцілюють душу.  

Все буде Україна! Разом до Перемоги!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси