Як заспокоїтися та побороти стрес

НАЗАД
12 березня 2024 11:12

Моряки-прикордонники разом з курсантами Дунайського інституту Національного університету «Одеська морська академія» приєднались до спільного практичного заняття-навчання за темою: «Техніки надання психологічної допомоги під час прояву гострих реакцій на стрес».

Захід відбувся завдяки співпраці між офіцерами Навчального центру Морської охорони та Оленою Сорокою – кандидаткою психологічних наук доценткою кафедри навігації й управління судном ДІ НУ «ОМА».

Військові мали можливість вивчити ефективні методи заспокоєння та підтримки осіб, які переживають стресові ситуації, що дозволить їм краще реагувати й орієнтуватися в подібних ситуаціях та надавати емоційну підтримку.

Здобувачами вищої освіти освітньо-професійної програми «Навігація і управління морськими суднами» та «Менеджмент в галузі морського та внутрішнього водного транспорту» ДІ НУ «ОМА» – Іриною Гребельною, Катериною Шевченко та  Іваном Кутасом були розкриті питання щодо стабілізації психічно-емоційного напруження та зняття стресу.

Учасники практичного заняття провели «психологічний чекап» свого стану, визначили рівень напруги, виснаження та агресії. Наприкінці заходу всі обмінялись досвідом та враженнями, що дозволило кожному з присутніх на тренінгу поглибити знання щодо надання психологічної допомоги в стресових ситуаціях.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси