Як правильно гасити пожежі та надавати допомогу потерпілим - навчався персонал академії ДПСУ

НАЗАД
12 липня 2023 10:30

Триває комплекс занять з особовим складом Національної академії Держприкордонслужби щодо дотримання заходів безпеки.

Порядок поводження з вибухонебезпечними матеріалами, характеристики вибухонебезпечних предметів, правила поведінки під час їх виявлення, засоби захисту, що використовуються рятувальниками – ці та інші питання розглядалися під час занять персоналу вишу спільно з представниками аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України в Хмельницькому.

Також розглядалися правила поводження на воді та засоби рятування, порядок надання допомоги потопельнику. Окремо зупинились на питанні поводження з вогнем, статистиці та причинах виникнення пожеж, на прикладах та механізмах виникнення короткого замкнення електрообладнання, продемонстрували наслідки необережного поводження з легкозаймистими матеріалами під час приготування їжі, а також порядок застосування засобів первинного пожежогасіння.

Окрім зазначеної тематики, впродовж кількох днів з особовим складом академії також будуть розглянуті питання безпеки при поводженні зі зброєю, щодо дій у разі поранень, травм та надання першої медичної допомоги на полі бою, безпеки дорожнього руху, заходів безпеки на робочому місці та ін.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси