Як ефективно використовувати OSINT-інструментарій? Команда «OsintFlow» ділиться досвідом

НАЗАД
11 липня 2024 16:24

Команда «OsintFlow» провела Osint-тренінг для Державної прикордонної служби України на тему: «Практичне застосування OSINT-інструментарію в умовах війни».

Open source intelligence, OSINT (Розвідка на основі відкритих джерел) – це концепція, методологія й технологія добування та використання військової, політичної, економічної та іншої інформації з відкритих джерел, без порушення законів. Використовується для ухвалення рішень у сфері національної оборони та безпеки, розслідувань тощо.

Під час тренінгу було обговорено наявні виклики, які стоять перед ДПСУ та шляхи їх вирішення за допомогою алгоритмів та OSINT-методології. Навчання включало теоретичну та практичну OSINT-складову. Окремо було спеціально підготовлено вичерпний перелік корисних інструментів щодо пошуку та ідентифікації осіб.

Основну увагу під час тренінгу було приділено відпрацюванню практичних кейсів OSINT/-у, адже усі тренінги та навчання «OsintFlow» базуються на значному практичному досвіді членів команди.

Окрім теоретичної бази, корисних алгоритмів роботи та прикладів практичного застосування OSINT/-у, які отримали учасники тренінгу, було досягнуто домовленості про продовження співпраці щодо подальшого OSINT-навчання.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси