«Я зупинюсь тоді, коли ми звільнимо увесь наш кордон», – прикордонник на псевдо Тім

НАЗАД
19 березня 2023 18:47

Прикордонник з позивним Тім до повномасштабного вторгнення росії в Україну мав розмірене цивільне життя. Чоловік свого часу закінчив виш за спеціальністю міське будівництво та господарство.

У 2015 році вирушив на Луганщину захищати свою країну. Там зустрів своє кохання і одружився. Згодом повернувся вже з сім’єю на Київщину.

На момент повномасштабного вторгнення російських посіпак на територію України у Тіма тільки-но народився син. Чоловік не вагаючись почав шукати підрозділ до якого б зміг долучитись, щоб знову стати на захист своєї країни. Так він мобілізувався до прикордонного відомства. Вже за кілька місяців у складі зведеного загону прикордонник вибув на північ, а потім – на схід країни.

«Ця війна не така, яка була у 2015 році. Вона жорстокіша і найстрашніше, що від неї гине цивільне населення», – розповідає прикордонник.

Чоловік зізнається, що тяжчою для нього стала Донеччина. «Обстріли майже не вщухали. Коли «лягало» зовсім поряд було звичайно страшно, але більше через думки, що я можу більше не побачити свого однорічного сина», – говорить Тім. Чоловік розповідає, що без гумору на передовій ніяк. Тому хлопці багато жартували і мріяли про те, що найпершим зроблять, коли повернуться додому.

Нещодавно прикордонник повернувся, але вже знову готується їхати у складі зведеного загону на передову.

«Я не хочу, щоб моя дитина знала, що таке війна, тому мій обов’язок завершити це зараз», – говорить Тім.

Після Перемоги чоловік мріє повернутись у мирне цивільне життя і проводити багато часу з сім'єю.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси