«Я усвідомлюю, що від мене залежить життя та безпека людей»

НАЗАД
25 жовтня 2022 13:59

Що таке служба на флоті Костянтин Савров зрозумів ще у 1988 році.

Досягши 18 років, юнак був призваний до військово-морських сил. Служба була нелегкою, але хлопець, поставив собі за мету дійти до кінця, адже його манило море, тому що Костянтин родом з сонячного Маріуполя, де провів своє дитинство та юність.

Після 3-ох річної служби старші командири пропонували йому залишитися надстроково. Однак не дивлячись на любов до моря Костянтин вирішив спробувати щось інше. Він здобув робітничу професію, яка йому подобалася та влаштувався на металургійний комбінат «Азовсталь». Згодом він зустрів своє кохання, а вже незабаром в родині Саврових народився син Георгій.

«Увесь цей час я займався улюбленою справою, «Азовсталь» та колектив комбінату став для мене наче друга сім’я. Однак я хотів рухатися далі, тому вступив до одного з вишів Одеси, щоб здобути освіту за напрямком «Місцеве самоврядування», - розповідає Костянтин Володимирович.

Завдяки отриманій освіті чоловік почав займатися активною громадською діяльністю, зокрема став автором петиції щодо скасування безвізового режиму з білоруссю.

«Я вдячний кожному, хто долучився до такої форми комунікації з владою й ось нещодавно ми отримали відповідь, що державний кордон України з білоруссю закритий на в’їзд для її громадян. Я не маю наміру зупинятися і планую надалі робити певний вклад в розвиток нашої незламної, незалежної України», - впевнений Костянтин.

За рік до повномасштабного вторгнення російських військ в нашу країну Костянтин підписав контракт та поповнив ряди моряків-прикордонників. Військова спеціальність та досвід служби у військово-морських силах Костянтина стали у пригоді морським прикордонникам сьогодні. Про свою службу під час війни Костянтин каже коротко: «Я усвідомлюю, що від мене залежить життя та безпека людей, тому боронитиму Україну до Перемоги».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси