«Я хочу якнайшвидше закінчити цю війну і принести таку омріяну всіма українцями Перемогу», - прикордонник на псевдо Гаджет

НАЗАД
01 квiтня 2023 08:34

Прикордонник з позивним Гаджет 23 роки свого життя присвятив службі в прикордонному відомстві.

Проходив службу на ділянці Західного, Східного регіональних управлінь, згодом прибув на Київщину. Свого часу чоловік закінчив військовий ліцей, бо ще змалечку мріяв бути військовим. Про честь, доблесть, відвагу військових він чув з розповідей свого дідуся та батька.

Війна прикордонника застала на ділянці відповідальності Луганського прикордонного загону у 2014 році. Чоловік героїчно виконував покладені на нього завдання там, стояв на обороні Красної Талівки. Згодом проходив службу на Київщині – в столичному аеропорту.

«Я усвідомлював, що війна не закінчилась і вона буде мати продовження, тому готувався сам і передавав досвід колегам», - розповідає прикордонник.

Ранок 24 лютого 2022 року для чоловіка, як і для більшості українців, почався з вибухів. Чоловік швидко зібрався і вирушив до місця дислокації, сім’ю відправив до безпечного місця.

Спочатку прикордонник виконував завдання з оборони на Київщині. Коли ж українські воїни прогнали російських посіпак з Київщини – вирушив з побратимами на північ, а потім – на схід країни.

Триматись у найтяжчі моменти чоловіку допомагали думки про кохану дружину та дитину. «Я не хочу, щоб моя донька жила у війні, тому я зроблю все, щоб ця війна швидше закінчилась і російські варвари навіть подумати боялись лізти на нашу землю. Я захищаю своє», - говорить прикордонник.

Коли має вільну хвилинку – Гаджет малює.

Після Перемоги чоловік мріє поїхати з сім’єю в український Луганськ.

«Робити по совісті», - кредо з яким по життю іде прикордонник.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси