У «Зайцевому» прикордонники виявили 65 тисяч валюти, 280 тисяч гривень та понад 80 банківських карток

НАЗАД
10 сiчня 2016 15:26

Велику суму валюти намагався перемістити на неконтрольовану територію через лінію розмежування в районі проведення АТО громадянин України.

&n

Велику суму валюти намагався перемістити на неконтрольовану територію через лінію розмежування в районі проведення АТО громадянин України.

Кошти виявили сьогодні вранці під час заходів перевірки у контрольному пункті в’їзду-виїзду «Зайцеве» прикордонники Краматорського загону та працівники митниці. Перемістити 10 тисяч євро, 5 тисяч доларів США та 50 тисяч російських рублів планував наш співвітчизник, який їхав за кермом автомобіля «Пежо». Пакунки з валютою чоловік 1967 року народження прикріпив у себе на тілі.

А учора у цьому ж КПВВ прикордонники виявили майже 280 тисяч гривень та 84 банківські карточки, які були приховані в сумці та конструктивних особливостях іншого авто. Українець намагався вивезти кошти також на неконтрольовану територію.

Нагадаємо, що позаминулої доби у двох випадках в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Зайцеве» прикордонники спільно з працівниками фіскальної служби виявили 100 тисяч гривень та 1,1 мільйона російських рублів Кошти українці перевозили під верхнім одягом та під важелем коробки передач автомобіля.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси