У «порожньому» вагоні, що їхав на ремонт, виявили майже 54 тонни металобрухту

НАЗАД
24 квiтня 2015 11:26

Співробітники Держприкордонслужби України спільно з співробітниками МВС запобігли незаконній оборудці, в результаті якої планувалось переміщення через лінію розмежування в межах Донецької області понад пів

Співробітники Держприкордонслужби України спільно з співробітниками МВС запобігли незаконній оборудці, в результаті якої планувалось переміщення через лінію розмежування в межах Донецької області понад півсотні тонн металобрухту.

Інформацію про можливе незаконне ввезення металобрухту з м. Донецьк на станцію «Красноармійськ» за підробленими документами прикордонники отримали завчасно. Організувавши взаємодію зі співробітниками міліції,  правоохоронці провели перевірку вагонного складу, який прибув на цю станцію. З'ясувалося, що в одному з напіввагонів, який був направлений на ремонт з території Донецької області, що підконтрольна незаконним збройним формуванням, знаходиться 53 900 кілограмів металобрухту. Крім того, оперативники встановили, що на станції призначення даного напіввагона, яка була зазначена у документах, ремонт будь-яких вагонів не здійснюється, а вагонне господарство відсутнє взагалі.

На даний час співробітниками МВС проводяться оперативні заходи по перевірці походження вищевказаного вантажу з метою прийняття відповідного правового рішення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси