У «Гнутовому» прикордонники оформили в зворотному напрямку майже 100 автівок, яких не пропустили бойовики

НАЗАД
28 квiтня 2016 12:15

Державна прикордонна служба України робить усе можливе, аби забезпечити комфортні умови перетину громадянами, які прямують через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування між сила

Державна прикордонна служба України робить усе можливе, аби забезпечити комфортні умови перетину громадянами, які прямують через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування між силами АТО та незаконними збройними формуваннями.

Так, учора прикордонники продовжили термін роботи КПВВ «Гнутове» на в’їзному напрямку у зв’язку з тим, що представники терористичних угруповань відмовилися здійснювати пропуск осіб та транспорту через свої блокпости. Громадяни, які перетнули лінію розмежування встановленим порядком через контрольний пункт «Гнутове»  до його закриття, прямували на непідконтрольну Україні територію. Проте бойовики без пояснень відмовились пропускати дані транспортні засоби. Загалом російськими найманцями було не пропущено 87 автівок. Аби не залишати людей уночі перед блокпостами бойовиків, співробітниками Держприкордонслужби було відновлено роботу в КПВВ та близько 23.00 розпочато оформлення громадян, які повертались у зворотному напрямку. Це вже не перший випадок, коли бойовики припиняють пропуск громадян, які прямують на непідконтрольну територію.

Як уже повідомлялося, учора в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» було призупинено пропускні операції у зв’язку з тим, що представники терористичних угруповань відмовилися здійснювати пропуск осіб та транспорту на даному напрямку.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси