У «Борисполі» виявили пасажирів з чужими і підробленими документами

НАЗАД
25 лютого 2014 10:01

Учора в аеропорту «Бориспіль» прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» затримали трьох чоловіків і жінку з чужими та підробленими документами. Так

Учора в аеропорту «Бориспіль» прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» затримали трьох чоловіків і жінку з чужими та підробленими документами.

Так, під час оформлення пасажирів, які прибули рейсом зі Стамбула, вартові кордону виявили два повністю підроблені паспорти громадян Румунії. Як з’ясувалось згодом,  насправді вони були громадянами Ірану. Чоловіків відправлено зворотнім рейсом до країни вильоту.

Також  серед пасажирів, які прямували до Таїланду, виявили чоловіка із підробленим паспортом громадянина Литви. Пізніше мандрівник повідомив, що нібито є громадянином Російської Федерації. Зараз його особа встановлюється.

Крім цього прикордонники затримали пасажирку, яка надала для контролю закордонний паспорт громадянки Іспанії. Прикордонники встановили, що документ їй не належить. Жінка пояснила, що є громадянкою Екваторіальної Гвінеї. Також вона повідомила, що фальшивий паспорт їй передав із Іспанії батько через чоловіка, який супроводжував її.

Наразі встановлюються всі обставини правопорушення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси