У зоні АТО правоохоронці затримали два «КамАЗи» з одягом на мільйон гривень та 10 тисячами літрів дизпалива

НАЗАД
08 лютого 2016 12:36

Вздовж лінії розмежування співробітники Держприкордонслужби у взаємодії з іншими правоохоронними органами продовжують здійснювати заходи, направлені на припинення незаконного переміщення товарів та ванта

Вздовж лінії розмежування співробітники Держприкордонслужби у взаємодії з іншими правоохоронними органами продовжують здійснювати заходи, направлені на припинення незаконного переміщення товарів та вантажів.

Так, зведена мобільна група, до складу якої входять і прикордонники, в районі н.п. Катеринівка Донецької області затримала автомобіль з вантажем  одягу, який прямував на підконтрольну бойовикам територію. Товар громадянин України перевозив з н.п Красноармійськ до н.п. Вугледар без наявності відповідного дозволу на перевезення. Попередня вартість конфіскату склала понад 1 мільйон гривень. Даний транспортний засіб передано ДФС для прийняття правового рішення.

Крім того учора зведена мобільна група на контрольному посту  «Новоайдар», що на Луганщині, затримала ще один «КамАЗ», який здійснював переміщення із Харківської області дизельного палива в кількості 10 тисяч літрів та станка для роздрібнювання деревини без належних документів. Попередня сума оцінки товару складає приблизно 155 тисяч гривень.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси