У жителя Одещини виявили 2 кг канабісу та понад 3,5 тисячі пачок сигарет

НАЗАД
13 грудня 2013 10:05

Учора в Одеській області за попередньою інформацією прикордонників відділу «Кодима» Котовського загону вдалося виявити понад 3,5  тисячі пачок сигарет та 2 кілограми наркотично

Учора в Одеській області за попередньою інформацією прикордонників відділу «Кодима» Котовського загону вдалося виявити понад 3,5  тисячі пачок сигарет та 2 кілограми наркотичної речовини.

У ході реалізації повідомлення, за ухвалою судді Приморського району, спільна оглядова група у складі прикордонників та працівників Міністерства доходів та зборів перевірила приватне помешкання у селі Писарівка. В результаті проведеного обшуку в помешканні жителя прикордоння було знайдено 3563 пачки сигарет російського, молдовського та білоруського виробництва без акцизних марок.  Крім того службова собака привела правоохоронців на горище помешкання, де було приховано близько 2 кілограмів речовини рослинного походження, попередньо канабісу.

Пояснити походження товарів та наркотичної речовини громадянин України не зміг. Після встановлення деталей даного правопорушення буде прийняте правове рішення. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси