У вихідні українця з сигаретами затримали на річці Тиса, а румуна знайшли тютюнові вироби в бампері

НАЗАД
09 вересня 2013 14:16

Про можливу протиправну діяльність на державному кордоні співробітники відділу «Тячів» Мукачівського загону дізналися від місцевих жителів. Зупинили порушника за 30 метрів від лінії кор

Про можливу протиправну діяльність на державному кордоні співробітники відділу «Тячів» Мукачівського загону дізналися від місцевих жителів. Група реагування, що негайно виїхала на місце пізно ввечері в суботу затримала нашого співвітчизника. Зупинили порушника за 30 метрів від лінії кордону на березі річки Тиса з 8 ящиками сигарет. Невдовзі прикордонники цього ж підрозділу спільно з співробітниками МВС зупинили й автомобіль «Тойота» німецької реєстрації, на якому ще один наш співвітчизник віз 8 ящиків сигарет.

А на Буковині прикордонники спільно з митниками припинили спробу незаконного переміщення сигарет в Румунію через пункт пропуску «Порубне». Для проходження контролю на автомобілі «SEAT» 31-річний румун обрав смугу руху «зелений коридор»проте його автомобіль направили на поглиблений огляд. У ході перевірки в спеціально виготовленій схованці було знайдено майже 2 тисячі пачок сигарет «VECEROY». Наразі автомобіль 2003 року випуску та сигарети вилучені. Конфіскат оцінили на загальну суму понад 35 тисяч гривень. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси