У вихідні незаконні мігранти пробиралися через кордон в європейські країни

НАЗАД
25 червня 2012 16:43

За минулі вихідні на різних напрямках кордону співробітники Державної прикордонної служби України затримали більше десяти незаконних мігрантів.

За минулі вихідні на різних напрямках кордону співробітники Державної прикордонної служби України затримали більше десяти незаконних мігрантів. Вони пробиралися в країни Європи, щоб покращити умови життя, а деякі з них, із настанням літнього періоду, прямували на сезонні роботи.

Так, поїздом «Львів – Вроцлав» в Польщу спробували потрапити 2 громадянина Палестини, не маючи для цього жодних документів. Їх виявили під час контролю прикордонники Мостиського загону. А в аеропорту «Бориспіль» співробітники ОКПП «Київ» затримали громадянина Камерину, який відлітав в Угорщину. Африканець прихопив з собою фальшиві документи громадянина Франції. Ще 4 незаконних мігрантів – жителі Дагестану та Грузії – спробували взагалі уникнути прикордонного контролю. Їх зупинили прикордонники Луцького та Чопського загонів під час спроби незаконно перетнути кордон України поза пунктом пропуску.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси