У Сумській та Волинській областях виявили двох прикордонників-хабарників

НАЗАД
14 вересня 2015 10:35

На Сумщині співробітниками внутрішньої та власної безпеки по Сумському прикордонному загонуспільно з співробітниками Управління  протидії злочинності у сфері економіки УМВС в Сумській області та в

Державною прикордонною службою України продовжуються активні заходи, що буливизначені Президентом України, направлені назапобігання зловживанням серед персоналу.  З цією метою підрозділами внутрішньої безпеки щоденно ведеться посилена робота. Не залежно від посади та звання, у разі виявлення ознак корупційних правопорушень, особи притягуються до відповідальності в установленому законом порядку.

Так, на Сумщині співробітниками внутрішньої та власної безпеки по Сумському прикордонному загонуспільно з співробітниками Управління  протидії злочинності у сфері економіки УМВС в Сумській області та військовою прокуратурою Сумського гарнізону буловикрито одного з прикордонників за отримання неправомірної вигоди. Затриманий військовослужбовець прикордонного підрозділу попався на хабарі в 350 доларів США. За ці кошти він мав сприяти у здійсненні протиправної діяльності на державному кордоні.

Крім того на Волині під час раптової перевірки офіцерами внутрішньої та власної безпеки проведено стройовий огляд складу нічної зміни прикордонних нарядів, що несли службу в пункті пропуску «Доманове». За результатом стройового огляду у кишенях одного з військовослужбовців відділу «Доманове» виявлено 8 431 гривню. За рішенням начальника Луцького загону прикордонника усунуто від прикордонного контролю. Призначено службове розслідування.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси