У столичних аеропортах пройшла фотовиставка «Єдина країна – єдиний кордон»

НАЗАД
22 квiтня 2014 14:41

У проекті,  присвяченому охоронцям рубежів,  взяли участь: Володимир Кличко,  Олександр Усик, Ані Лорак, Ірина Білик, Юрій Горбунов, Руслана Писанка, Діана Дорожкіна, Влад Яма, Є

«Єдина країна – єдиний кордон» - під такою назвою в аеропорту «Жуляни» відбулась презентація фотовиставки Олега Богдана. У проекті,  присвяченому охоронцям рубежів,  взяли участь: Володимир Кличко,  Олександр Усик, Ані Лорак, Ірина Білик, Юрій Горбунов, Руслана Писанка, Діана Дорожкіна, Влад Яма, Євген Кошовий, Віктор Бронюк та Олександр Пономарьов.

Ідея заходу показати, що у всіх нас одна Батьківщина, яка нас об’єднує. І не важливо, в якому куточку країни ми зустрічаємо сонце, важливо, щоб українці розуміли один одного, були єдиним народом і мали непорушний кордон. Люди у погонах, спортсмени, артисти, актори, громадські діячі – кожен стоїть на варті миру і спокою і саме від українців залежить майбутнє нашої України.

Зйомки світлин проходили напередодні в столичних аеропортах. В реальних умовах прикордонної служби зірки мали можливість побувати в ролі вартових кордону, відчути важливість професії захисника Батьківщини. Про свої враження від фотосесії зіркові гості розповіли на презентації.

У такий спосіб, напередодні великого релігійного свята Пасхи, автори проекту спробували донести людям, що українці це єдиний народ.

Кошти, реалізовані від проекту, зі слів організаторів, будуть направлені на підтримку українських військових.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси