У румуна на кордоні вилучили мікроавтобус та запаковані в ньому сигарети на майже 200 тисяч гривень

НАЗАД
13 серпня 2015 11:34

Тютюнові вироби марки «Marlboro» та мікроавтобус «Сітроен» вилучили у пункті пропуску «Тиса», що на Закарпатті. Приховані сигарети прикордонники

Тютюнові вироби марки «Marlboro» та мікроавтобус «Сітроен» вилучили у пункті пропуску «Тиса», що на Закарпатті.

Приховані сигарети прикордонники Чопського загону спільно з працівниками митниці в іномарці знайшли сьогодні вночі. Їх намагався перевезти по той бік кордону громадянин Румунії у конструктивних особливостях автомобіля. Всього було виявлено 4200 пачок сигарет на суму понад 88 тисяч гривень. Сума оцінки вилученого авто 2007 року випуску - понад 100 тисяч гривень. 

Також прикордонники цього загону та працівники митниці виявили приховані сигарети у запасному колесі автомобіля «Фольксваген». У сховку, який виявили  у пункті пропуску «Малий Березний» під час перевірки авто, було близько 200 пачок курива.  

Крім того в ході патрулювання 8 ящиків та 6 ящиків сигарет біля держрубежу виявили прикордонники відділу «Черепківка» Чернівецького загону та відділу «Грабове» Луцького загону відповідно. Прикордонники цих двох підрозділів затримали також  2  громадянина України, які, можливо, причетні до даних правопорушень. Зараз стосовно них ведеться перевірка. Виявлені тютюнові вироби будуть передані до Державної фіскальної служби.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси