У Росію житель Краснодона намагався доправити вщент запаковану товаром вантажівку

НАЗАД
27 березня 2013 11:53

 

Велику партію товарів народного споживання затримали прикордонники відділу «Краснодон» Луганського загону під час спільного патрулювання з працівниками м

 

Велику партію товарів народного споживання затримали прикордонники відділу «Краснодон» Луганського загону під час спільного патрулювання з працівниками митниці.

Порушника, який рухався на автомобілі у напрямку держрубежу, помітили неподалік річки Сіверський Донець за допомогою переносного тепловізійного комплексу. Вантажівку, за кермом якої був громадянин України, наздогнали та зупинили майже на лінії держрубежу між українським селом Попівка та російським Стара Станіца. Перевіривши «ЗІЛ», прикордонно-митна оглядова група з’ясувала, що автомобіль вщент заповнений картонними коробками з  барсетками та ременями.

На 51-річного українця, який зізнався, що хотів доправити товар в Росію, складені протоколи адмінпровадження. Сума конфіскованого товару, який передали до митниці, сягнула майже 150 тисяч гривень. Вилучили також і автівку, як засіб перевезення товару, вартістю 45 тисяч гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси