У росіянина знайшли 185 монет, а молдованин віз 30 виробів для проведення релігійних церемоній

НАЗАД
15 квiтня 2013 13:47

 

Увечері, 13 квітня, в пункт пропуску «Нові Яриловичі», що на Чернігівщині, прибув легковий автомобіль «Форд». Автівкою залишав Україн

 

Увечері, 13 квітня, в пункт пропуску «Нові Яриловичі», що на Чернігівщині, прибув легковий автомобіль «Форд». Автівкою залишав Україну громадянин Росії.

У ході оформлення прикордонний наряд ініціював проведення перевірки автомобіля, під час якої прикордонно-митна оглядова група знайшла в спортивній сумці 185 монет. Вони були розфасовані в поліетиленові пакунки. Монети, серед яких 140 штук срібних та 45 мідних, датовані 1726 - 1930 роками і можуть становити історичну та культурну цінність. Наразі знахідку вилучили та передали на експертизу.   

А громадянина Молдови, який їхав до України, затримали у пункті пропуску «Виступовичі». Чоловік поклав до свого автомобіля «Тойота» 30 виробів для проведення релігійних церемоній. Прикордонники Житомирського загону та працівники митниці релігійні предмети, серед яких хрести, інкрустовані Євангелії тощо, вилучили. Загальна сума оцінки конфіскату сягнула майже 40 тисяч гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси