У результаті запеклого бою в районі Фащівки загинув прикордонник

НАЗАД
18 лютого 2015 16:57

Учора російські найманці знову атакували українських військовослужбовців у районі н.п. Фащівка де  у результаті бою загинув один прикордонник та ще один дістав поранення. Долучитися до підтримки р

Учора російські найманці знову атакували українських військовослужбовців у районі н.п. Фащівка та черговий раз порушили перемир’я відповідно до Мінських угод.

Обстріл вівся по контрольному блокпосту, на якому несли службу прикордонники спільно з військовослужбовцями ЗСУ. Бойовики протягом цілого дня штурмували блокпост при підтримці артилерії та важкої техніки, зокрема танків. Українські військові напад противника відбили. Однак у результаті бою загинув один прикордонник та ще один дістав поранення.

Цей блокпост постійно піддається нападам та обстрілам з боку терористів. Лише протягом понеділка російські найманці двічі здійснювали атаку на нього. В першому випадку не спромігшись захопити контрольний пост штурмом, бойовики дві години здійснювали мінометний обстріл місця несення служби військових.

Керівництво Держприкордонслужби та всі прикордонники висловлюють слова скорботи родині загиблого військовослужбовця.

Подвиг охоронців кордону, які мужньо тримають оборону та відбивають атаки нападників, не залишиться забутим. Охоронці кордону будуть представлені до відзначення державними нагородами. Крім того, створено фонд допомоги родині загиблого прикордонника.

Долучитися до підтримки родини загиблого прикордонника можна перерахувавши кошти на рахунок: Семенова Тамара Антонівна, № 5168757270926167 (Приватбанк).

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси