У пункті пропуску «Устилуг» собака «винюхав» приховані у «Мерседесі» сигарети

НАЗАД
09 листопада 2015 15:39

Посилені заходи з протидії переміщенню контрабандних сигарет, які комплексно проводять співробітники Держприкордонслужби, не дозволяють порушникам прослиз

Посилені заходи з протидії переміщенню контрабандних сигарет, які комплексно проводять співробітники Держприкордонслужби, не дозволяють порушникам прослизнути з товарами, які вони везуть приховано у транспортних засобах. На допомогу прикордонникам у цьому стали службові собаки, яких віднедавна тренують на пошук тютюнових виробів.

Так, минулої суботи у пункті пропуску «Устилуг» службовий собака вказав своєю поведінкою на сховок з 350 пачками сигарет, що знаходився в підлозі за переднім сидінням пасажира мікроавтобуса, яким їхав до Польщі громадянин України. В результаті мікроавтобус в українця вилучили разом з тютюновими виробами. Сума конфіскату склала понад 36 тисяч гривень.

А у пункті пропуску «Рава-Руська» сигарети службовий собака «винюхав» навіть у паливному баку, незважаючи на те, що сховок з 140 пачками розміщувався в специфічному місці. Українцю наразі доведеться відповідати згідно з чинним законодавством.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси