У пункті пропуску «Ягодин» прикордонники виявили два авто з сигаретами

НАЗАД
21 сiчня 2016 14:49

Приховані сигарети виявили  у пункті пропуску «Ягодин-авто» прикордонники Луцького загону спільно із представниками митниці у

Приховані сигарети виявили у пункті пропуску «Ягодин-авто» прикордонники Луцького загону спільно із представниками митниці у двох автомобілях.

Так, вчора після обіду та сьогодні вночі два громадянина України прибули для оформлення на виїзд із України до Польщі по смузі руху «зелений коридор» на власних автомобілях – легковому «Рено» та мікроавтобусі «Фольксваген». Спільна оглядова група виявила під сидіннями одного авто 230 пачок сигарет без акцизу, іншого – 200 пачок курива з українськими акцизними марками. Загальна сума вилучених тютюнових виробів склала більше 5 тисяч гривень.

Загалом протягом 2015 року на ділянці відповідальності Луцького прикордонного загону в пунктах пропуску через державний кордон України було виявлено та вилучено майже 160 тисяч пачок сигарет на 2 мільйони гривень. При цьому конфісковано 35 автомобілів на суму більше 4 мільйонів гривень, конструктивні особливості яких переобладнувались для незаконного переміщення товарів.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси