У пункті пропуску у трьох порушників виявили зброю та боєприпаси

НАЗАД
09 вересня 2013 13:51

Учора вранці у пункт пропуску «Гоптівка» на виїзд з України прибув автомобіль марки «Форд» під керуванням 23-річного громадянина Росії.  

Учора вранці у пункт пропуску «Гоптівка» на виїзд з України прибув автомобіль марки «Форд» під керуванням 23-річного громадянина Росії. Помітне хвилювання росіянина відразу привернуло увагу правоохоронців, які ініціювали проведення поглибленого огляду даного транспортного засобу і не помилилися. В ході спільної з митниками перевірки автомобіля в багажному відділенні серед особистих речей було виявлено детонатор до артилерійського снаряду, зі слів росіянина, 1917 року випуску.

 За даними фактами відносно порушників складено відповідні процесуальні документи. Виявлені предмети вилучено та направлено на експертизу.

 Крім того, після обіду в пункт пропуску «Гоптівка» на виїзд з України прибув автомобіль марки «Фольксваген» під керуванням 41-річного співвітчизника. Під час огляду транспортного засобу спрацював службовий собака Габі. Виявилося, що громадянин України їхав до Росії з газовим пістолетом, спорядженим шістьма набоями 9мм калібру, та приховав його під сидінням водія. Зброю встановленим порядком у українця вилучили. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси