У пунктах пропуску затримали українця з фальшивим паспортом та порушника, який хотів уникнути контролю

НАЗАД
07 грудня 2015 12:55

Двох правопорушників законодавства з прикордонних питань затримали учора співробітники Держприкордонслужби  у пунктах пропуску на державному корд

Двох правопорушників законодавства з прикордонних питань затримали учора співробітники Держприкордонслужби  у пунктах пропуску на державному кордоні.

Прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» під час перевірки документів у пасажирів рейсу «Київ – Франкфурт» у пункті пропуску «Бориспіль» з’ясували,  що один із них мав підроблений паспорт. Скористатися фальшивим паспортом громадянина Литви намагався наш співвітчизник. До встановлення особи правопорушника затримано терміном до 3-х діб.

Ще одного порушника, який незаконно намагався подолати кордон, затримали у пункті пропуску «Кучурган» прикордонники Білгород-Дністровського загону. Українець, 31-річний житель Одещини, намагався пройти повз кабіну паспортного контролю та уникнути перевірки документів. У результаті вжитих заходів прикордонним нарядом громадянина затримано при виході з території пункту пропуску. Свій вчинок наш співвітчизник пояснив тим, що дуже поспішав до своїх знайомих, які проживають за кордоном. Наразі прикордонники склали процесуальні документи про вчинення українцем адміністративного правопорушення, передбаченого ст.204-1 КУпАП. Матеріали передано до суду.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси