У пунктах пропуску Сумщини та Одещини прикордонники затримали українця та молдованина

НАЗАД
22 лютого 2016 11:14

Учора в пункті пропуску «Бачівськ» прикордонники відділу «Сопич» Сумського загону затримали громадянина України, якого з грудня минулого року розшукувала поліція.<

 Учора в пункті пропуску «Бачівськ» прикордонники відділу «Сопич» Сумського загону затримали громадянина України, якого з грудня минулого року розшукувала поліція.

Під час проведення прикордонного контролю серед громадян, які поверталися з Росії мікроавтобусом «Mercedes», прикордонники виявили та затримали 24-річного українця, який слідував як пасажир.

За попередніми даними встановлено, що чоловік, якому, згідно з ухвалою суду, був встановлений адміністративний нагляд з забороною залишати постійне місце проживання та реєстрацію у відділі поліції, самовільно змінив місце проживання, виїхавши до Російської Федерації.

Громадянина раніше було засуджено за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ст. 187 (розбій) та ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.  Після проведення процесуальних дій його передали компетентним органам.

Ще одного порушника затримали учора у пункті пропуску «Платонове» прикордонники Котовського загону після спрацювання бази даних Інтерполу. Молдованина розшукували правоохоронні органи Молдови за крадіжку. Громадянина було передано співробітникам поліції в Одеський області.  

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси