У пунктах пропуску прикордонники затримали трьох порушників, яких розшукувала міліція

НАЗАД
11 червня 2015 13:00

Учора в пункті пропуску «Бачівськ» прикордонники відділу «Сопич» Сумського загону затримали громадянина України, якого розшукувала міліція. 

Учора в пункті пропуску «Бачівськ» прикордонники відділу «Сопич» Сумського загону затримали громадянина України, якого розшукувала міліція. Під час проведення прикордонного контролю громадян, які поверталися з Росії автомобілем «Мерседес», прикордонники виявили та затримали 34-річного українця, який їхав в авто як пасажир. За попередніми даними, чоловік був звинувачений за підозрою у скоєнні злочину за умисне нанесення тілесних ушкоджень. Після проведення процесуальних дій громадянина передали співробітниками Глухівського МВ УМВС України в Сумській області.

Прикордонники Херсонського  загону  ще одного громадянина України затримали у контрольному пункті  «Чаплинка». Під час перевірки документів даного громадянина, який їхав із Криму, було встановлено, що він розшукується правоохоронними органами України за хуліганство.  

Ще одного порушника, у пункті пропуску «Гоптівка» затримали  прикордонники Харківського загону. Чоловіка, який прямував до Росії пішки, розшукувала міліція Херсонської області.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси