У пунктах пропуску прикордонники виявили тайники з майже 2 тисячами пачок сигарет та з понад 200 кілограмами спецій

НАЗАД
23 червня 2016 11:34

Сьогодні вночі прикордонники Чопського загону спільно з працівниками митниці виявили приховані сигарети, які  громадянин Литви намагався незаконно перемістити через кордон.  

Сьогодні вночі прикордонники Чопського загону спільно з працівниками митниці виявили приховані сигарети, які  громадянин Литви намагався незаконно перемістити через кордон. Під час заходів контролю у пункті пропуску «Ужгород» сигарети вітчизняного виробництва у кількості 134 пачки  працівники пункту пропуску знайшли у баку та в спинці сидіння автомобіля «BMW».  Через це у литовця  вилучили авто 2004 року випуску, яке оцінили майже у 180 тисяч гривень.

А прикордонники Львівського загону спільно з митниками на кордоні з Польщею сигарети виявляли тричі. У пункті пропуску «Володимир-Волинський» майже 1000 пачок сигарет знайшли серед руди у потягу, що прямував до Польщі. Сигарети  передано співробітникам ДФС.

В порожнину між заднім сидінням та паливним баком автомобіля «Мерседес» білорус запакував 600 пачок сигарет з акцизною маркою України. Сума оцінки вилучених сигарет, які виявили у пункті пропуску «Устилуг», разом з авто склала майже 48 тисяч гривень. 

Також приховані сигарети у конструктивних порожнинах автомобіля «Хюндай» знайшли у пункті пропуску «Рава-Руська». Сума оцінки 293 пачок сигарет склала понад 7 тисяч гривень. Автомобіль 2002 року випуску, як засіб переміщення контрабанди, в українця також вилучено.  

Ще в одному авто у пункті пропуску «Іллічівський-м/п» прикордонники Одеського загону виявили 218 кг спецій та 80 літрів чачи. Виявлений під причепом вантажівки «ДАФ» товар, який перевозив громадянин Грузії, вилучено.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси