У пунктах пропуску прикордонники виявили двох злочинців та українку з фальшивим болгарським паспортом

НАЗАД
25 травня 2016 10:25

У пункті пропуску «Жуляни» співробітники Держприкордонслужби за дорученням правоохоронних органів Харківщини затримали нашого співвітчизника, який намагався виїхати з України.  

Прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» виявили учора двох порушників.

У пункті пропуску «Жуляни» співробітники Держприкордонслужби за дорученням правоохоронних органів Харківщини затримали нашого співвітчизника, який намагався виїхати з України. Він розшукувався за ст. 289 ч.3 ККУ (Незаконне заволодіння транспортним засобом) та ст. 358 ч.4 ККУ (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів).

А в аеропорту «Бориспіль» під час заходів контролю в однієї із пасажирок, яка прилетіла із Австрії, прикордонники виявили фальшивий паспорт. По підробленому документу громадянки Болгарії намагалася перетнути кордон громадянка України.

Ще одного порушника, громадянина Молдови, якого розшукували правоохоронці Німеччини за викрадення автомобіля, затримали прикордонники Чернігівського загону у пункті пропуску «Нові Яриловичі». Затриманого передано співробітникам поліції у Чернігівській області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси