У пунктах контролю Донеччини прикордонники виявили контрабандну горілку та тютюн

НАЗАД
14 сiчня 2015 10:55

Учора в одному з контрольних пунктів поблизу Маріуполя прикордонники зупинили для перевірки вантажний автомобіль «ГАЗ», яким їхав наш співвітчизник. Під час проведення огляду в кузові в

Співробітники Державної прикордонної служби України, в межах компетенції, продовжують заходи з посилення контролю за переміщенням товарів і вантажів, в тому числі і за тими, які прямують через контрольні пункти в’їзду-виїзду у зоні АТО.

Учора в одному з контрольних пунктів поблизу Маріуполя прикордонники зупинили для перевірки вантажний автомобіль «ГАЗ», яким їхав наш співвітчизник. Під час проведення огляду в кузові вантажівки було виявлено 13 ящиків горілки «Медов» і «Хортиця» та 9 ящиків слабоалкогольних напоїв «Лонгер» та «Рево».  У власника горілчаних виробів були відсутні документи на продукцію, тому товар переданий представникам фіскальної служби.

Ще одного українця зупинили в контрольному пункті «Курахове». Він їхав автомобілем «Джилі» та перевозив 5 ящиків сигарет різних марок. На виявлену продукцію документів у чоловіка не було. Тютюнові вироби також передані представникам фіскальної служби.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси