У прикордонні Луганщини правоохоронці виявили місце накопичення спирту та партію водяних насосів

НАЗАД
13 квiтня 2016 11:25

На Луганщині співробітники Державної прикордонної служби України спільно з співробітниками СБУ, Національної поліції та ДФС України  проводять спеціальні  заходи  по запобіганню

На Луганщині співробітники Державної прикордонної служби України спільно з співробітниками СБУ, Національної поліції та ДФС України  проводять спеціальні  заходи  по запобіганню та протидії правопорушенням на державному кордоні.

Так, учора  на відстані 400 метрів від лінії державного кордону в районі н.п.  Мілове  під час огляду, за ухвалою суду, приватної території  в підвальному приміщенні та в гаражі правоохоронці виявили 525 літрів рідини прозорого кольору з характерним запахом спирту. Рідина була розфасована у 35 картонних ящиках по три 5-літрові пляшки у кожному. Власник товару, громадянин України, розповів, що спирт нібито придбав через інтернет-сайт. Виявлений товар вилучено співробітниками ДФС України в Луганській області. На даний час проводяться заходи щодо встановлення обставин правопорушення.

А вході спільного патрулювання Марківського району прикордонники спільно з співробітниками поліції в районі н.п. Кабичівка зупинили на автодорозі  «Старобільськ–Мілове» автомобіль «Рено». В ході огляду транспортного засобу, яким керував громадянин  України, виявлено 115  електричних водяних насосів різної  модифікації на загальну суму близько 350 тисяч гривень.  З пояснень громадянина стало відомо, що насоси він придбав в м. Сєверодонецьк та мав намір перемістити до н.п. Мілове, а згодом планував їх реалізувати у Росії. Товар вилучено предстваниками поліції, триває перевірка.

 

 

          

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси