У повній бойовій готовності

НАЗАД
22 березня 2014 23:30

Голова Державної прикордонної служби України генерал армії України Микола Литвин перевірив готовність підрозділів Східного регіонального управління та рез

Голова Державної прикордонної служби України генерал армії України Микола Литвин перевірив готовність підрозділів Східного регіонального управління та резервів до дій в екстремальних умовах і виконання інших завдань. В рамках інспектування очільник відомства відвідав підрозділи Харківського, Донецького, Одеського прикордонних загонів, а також особисто оцінив обстановку на ІІ лінії контролю в межах Херсонської, Миколаївської та Запорізької областей. 

«Для нас важливо виконати свій обов’язок та утримати кордони держави недоторканими. У нас є для цього усе необхідне – увесь арсенал сил та засобів, які ми можемо використовувати, у тому числі зброя», – зазначив на брифінгу в Донецькому прикордонному загоні Микола Литвин.

В рамках поїздки Голова Державної прикордонної служби України заслухав керівників Південного регіонального управління щодо стану справ на кордоні з невизнаною ПМР. Нагадаємо, що в рамках операції «Рубіж» прикордонне відомство спільно з підрозділами ЗС України, МВС та СБУ посилило охорону даної ділянки з метою недопущення проникнення на територію держави екстремістськи налаштованих осіб, зброї та інших заборонених предметів. Генерал армії України Микола Литвин відмітив високий бойовий дух прикордонників та запевнив, що увесь персонал до кінця виконуватиме свій Конституційний обов’язок.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси