У пошуках водоймища росіяни не помітили, як перетнули кордон

НАЗАД
09 липня 2013 10:46

Організувавши пошук, група реагування від відділу «Краснопілля» затримала автомобіль «Мерседес-Бенц А-150» з двома росіянами. Вони пояснили правоохоронцям, що шукали

Вчора прикордонникам Сумського загону надійшла інформація про можливе незаконне перетинання державного кордону на напрямку російського населеного пункту Колотилівка та українського Покровка.

Негайно перевіривши держрубіж правоохоронці виявили на контрольно-слідовій смузі сліди транспортного засобу. Організувавши пошук, група реагування від відділу «Краснопілля» неподалік села Покровка затримала автомобіль «Мерседес-Бенц А-150». В автівці з російськими номерними знаками знаходилося двоє громадян Росії. З'ясувалося, що саме вони порушили кордон. Затримані пояснили правоохоронцям, що шукали водоймище щоб покупатися і не помітили як опинилися в Україні.

Тепер за незаконний перетин державного кордону, 25-ти та 22-річного чоловіків притягнуто до адміністративної відповідальності згідно з чинним законодавством, а іномарку передано працівникам митниці.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси