У подорож до Росії подружжя із Донецька взяло героїн та марихуану

НАЗАД
13 серпня 2014 11:26

Учора на прикордонно-митний контроль у пункт пропуску «Бачівськ», що на українсько-російському кордоні,   прибув легковий автомобіль «Chevrolet AVEO&raqu

Учора на прикордонно-митний контроль у пункт пропуску «Бачівськ», що на українсько-російському кордоні,   прибув легковий автомобіль «Chevrolet AVEO».  Іномаркою до Росії прямували двоє наших співвітчизників, подружжя із Донецька.

Під час проходження усіх необхідних процедур для перетину кордону на автомобіль спрацював службовий собака. Ретельно оглянувши авто, прикордонники Сумського загону спільно з працівниками митниці виявили в салоні, під кожухом важеля коробки передач,   поліетиленовий пакунок. У ньому знаходилася речовина білого кольору.

На пропозицію правоохоронців представити інші заборонені для переміщення через кордон предмети, пасажир пред’явив два поліетиленові пакунки з речовиною білого кольору та два паперові пакунки з речовиною   рослинного походження.

Виявлену речовину білого кольору, найімовірніше героїн, вагою біля 165 грамів, а також «травичку» приблизною вагою 10 г  передано працівникам митниці для проведення експертизи.

Громадян України встановленим порядком передали співробітникам УМВС України в Сумській області.  

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси