У Навчальному центрі Держприкордонслужби завершилась підготовка військовослужбовців мінометних розрахунків

НАЗАД
18 червня 2016 16:27

На базі Навчального центру підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота проводились 10-денні к

На базі Навчального центру підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота проводились 10-денні курси підготовки молодшого персоналу мінометних застав прикордонних комендатур швидкого реагування.

На курси залучилися понад три десятки військовослужбовців з Ізмаїльської та Харківської прикордонних комендатур швидкого реагування та Кінологічного навчального центру. 

Під час підготовки поглиблено вивчались теоретичні знання та закріплювались практичні навички, які необхідні для успішного виконання поставлених перед Державною прикордонною службою України службових завдань. Згідно з навчальною програмою з підготовки фахівців мінометних розрахунків, практичні уміння відпрацьовувались на полігоні Навчального центру. Під керівництвом досвідчених офіцерів-викладачів циклу вогневої та тактичної підготовки молодший персонал, який залучався до курсів, вчився діяти у складі бойових мінометних розрахунків та відпрацьовував стрільбу по нерухомих цілях.

По завершенню підготовки кожен військовослужбовець, за результатами іспиту, отримав свідоцтво відповідного зразка прикордонної комендатури швидкого реагування.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси