У Навчальному центрі Держприкордонслужби відбувся випуск молодших інспекторів прикордонної служби

НАЗАД
15 червня 2015 14:25

Сьогодні в Навчальному центрі Державної прикордонної служби України пройшли урочистості з нагоди випуску курсантів.  

Сьогодні в Навчальному центрі Державної прикордонної служби України пройшли урочистості з нагоди випуску курсантів. 86 юнаків та дівчат, які успішно закінчили програму початкової підготовки за спеціальністю «Молодший інспектор прикордонної служби»,  направляться для подальшого проходження служби в органи та підрозділи охорони Державного кордону.

Персонал Державної прикордонної служби України, в тому числі Навчального центру мужньо виконував і продовжує виконувати завдання з охорони та оборони Державного кордону, в тому числі і на сході України. Кожен завжди пам’ятатиме подвиг героїв сьогодення. Вони мужньо стояли до останнього подиху і стали прикладом для тих, хто вірний присязі народу України.14 прикордонників Навчального центру, які загинули на сході країни, усі присутні вшанували хвилиною мовчання.  

«Ситуація в наш час склалася така, що кордон держави потребує поповнення рядів прикордонників новими фахівцями. Ви отримали всі необхідні знання та навички, які дадуть вам змогу достойно забезпечити виконання завдань на всіх ділянках кордону нашої України. Я впевнений, що ви станете гідними продовжувачами справ попередніх поколінь прикордонників, які стоять на сторожі рубежів нашої держави», - звернувся до випускників полковник Юрій Гаркуша, перший заступник начальника центру.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси