У Навчальному центрі Держприкордонслужби ОБСЄ проводить навчальний тренінг підвищення кваліфікації щодо виявлення підроблених документів

НАЗАД
07 вересня 2015 19:54

У Навчальному центрі Держприкордонслужби імені генерал-майора Ігоря Момота, що на Черкащині, за ініціативою Транснаціонального департаменту загроз ОБСЄ розпочався  навчальний тренінг підв

У Навчальному центрі Держприкордонслужби імені генерал-майора Ігоря Момота, що на Черкащині, за ініціативою Транснаціонального департаменту загроз ОБСЄ розпочався  навчальний тренінг підвищення кваліфікації щодо виявлення підроблених документів.

Тренінг буде проводитись протягом двох тижнів. З 6 по 13 вересня курс навчання пройдуть військовослужбовці Харківського та Чернігівського прикордонних загонів та з 13 по 19 вересня - військовослужбовці Білгород-Дністровського, Бердянського, Херсонського прикордонних загонів та Національної академії Держприкордонслужби України імені Богдана Хмельницького. Всього в двох однотижневих інтенсивних тренінгах візьмуть участь понад 40 прикордонників.

Основною метою тренінгу є набуття практичних навичок по перевірці паспортів, виявленню підроблених, недійсних і не встановленого зразка документів та роботи з технічними засобами для їх перевірки. Учасники тренінгу зможуть ознайомитися з останнім тенденціям щодо підробок документів і методами їх ідентифікації.

«Проїзні документи в руках злочинців і терористичних груп є інструментами фінансового шахрайства, шпигунства, торгівлі людьми та інших злочинів», - сказав представник Транснаціонального департаменту загроз ОБСЄ. - Без здатності вільно пересуватися, що дозволяє проїзний документ, терористи і злочинці можуть зіткнутися зі складнощами, що знижують їх дію і вплив».

 

 

  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси