У Навчальному центрі Держприкордонслужби іноземній делегації презентували систему підготовки персоналу прикордонного відомства

НАЗАД
02 грудня 2015 13:22

На базі Навчального центру Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота, в рамках попередніх домовленостей, відбулися заходи що

На базі Навчального центру Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота, в рамках попередніх домовленостей, відбулися заходи щодо презентації іноземним партнерам професійної підготовки персоналу прикордонного відомства.

У заходах взяли участь представники Держприкордонслужби, зокрема начальник управління підготовки персоналу Департаменту персоналу генерал-майор Артур Король, керівництво і персонал Навчального центру. Ознайомитися з підготовкою прикордонників в навчальний заклад прибули радник з питань реформування сектору безпеки (офіс зв’язку НАТО), консул Посольства Угорщини в Україні, спостерігачі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні, представники Консультативної місії ЄС з реформування цивільного сектору безпеки, Посольства Франції в Україні та Посольства США в Україні.

На початку зустрічі Артур Король привітав учасників заходу та ознайомив їх з програмою візиту до Навчального центру. Далі іноземній делегації презентували систему підготовки персоналу Держприкордонслужби України. Під час якої особлива увага зверталась на впровадження передових стандартів у підготовці офіцерського складу, підготовки та перепідготовки молодших спеціалістів прикордонного відомства. Також у ході заходу розглянули питання ефективності функціонування створеної моделі служби персоналу, наявності та повноти використання навчально-матеріальною бази.

Під час ознайомлення з матеріально-технічною базою Навчального центру делегація оглянула гуртожитки курсантів, навчальні корпуси, навчальний пункт пропуску для авіаційного та автомобільного сполучення, аудиторії, спеціалізовані класи, радіометричну лабораторію, центр мовної підготовки, клас медичної підготовки та самостійної підготовки курсантів.

Крім того, учасники мали змогу відвідати практичні заняття з вогневої підготовки, прикордонного контролю та вивчення іноземної мови.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси