У Національній академії Держприкордонслужби України відбулася V Всеукраїнська науково-практична конференція

НАЗАД
07 грудня 2012 16:27

 

7 грудня 2012 року на базі Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького відбулася V Всеукраїнська науково-практична конференція. О

7 грудня 2012 року на базі Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького відбулася V Всеукраїнська науково-практична конференція. Основною темою обговорення було освітньо-наукове забезпечення діяльності правоохоронних органів і військових формувань України.

Керівництво та науковці академії обговорили питання освітнього і наукового супроводу розвитку правоохоронних структур і військових формувань, процесів їх взаємодії у сфері забезпечення національної безпеки України. Зацікавилися темою конференції науковці з 32 навчальних закладів, наукових установ, державних відомств і структур України, в тому числі   у конференції взяли участь представники Адміністрації Державної прикордонної служби України, Міністерства оборони України, Міністерства внутрішніх справ, Державної митної служби, Служби безпеки України, представники місії ЄС з питань надання прикордонної допомоги Молдові та Україні.

 На початку спільної роботи учасників та гостей конференції привітав ректор Національної академії ДПСУ імені Богдана Хмельницького генерал-лейтенант Валерій  Райко.

Учасники заходу провели обговорення стану та перспектив розвитку освіти і науки у вищих навчальних закладах, обмінялися інформацією з питань  освітнього та наукового забезпечення діяльності правоохоронних органів України.

Серед найбільш актуальних проблем, які обговорювалися під час конференції, стали питання, які є у сфері забезпечення національної безпеки України, аспекти конструювання, експлуатації та модернізації озброєння і військової техніки та інженерно-технічних засобів, психологічні аспекти діяльності силових структур держави, модернізація фахової підготовки та формування професійної компетентності майбутніх фахівців тощо.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси