У минулі вихідні браконьєри наловили риби на понад мільйон гривень

НАЗАД
05 травня 2015 11:03

У минулі вихідні прикордонники Бердянського та Херсонського загонів у взаємодії з правоохоронними органами та Держрибохороною затримали 9 браконьєрів.

У минулі вихідні прикордонники Бердянського та Херсонського загонів у взаємодії з правоохоронними органами та Держрибохороною затримали 9 браконьєрів.

Четверо громадян України прикордонний наряд  відділу «Приазовськ» Бердянського загону затримав на узбережжі Азовського моря в районі с. Степанівка. На маломірному  плавзасобі типу «Амур»  за допомогою двох драг завдовжки 90  метрів чоловіки виловили близько  25 тисяч  бичків  на суму понад 860 тисяч гривень.

А прикордонники відділу «Генічеськ» виявили у 3 громадян України, які прибули на маломірному човні із моря, 2,2 тонни бичків. Документів на рибу українці не мали та повідомили, що нібито купили її у невідомих рибаків. Згодом прикордонники на ділянці відповідальності цього ж відділу виявили ще одного порушника на маломірному човні. Встановлено, що громадянин України здійснював незаконний вилов водних живих ресурсів за допомогою трьох донних пасток та виловив бичків на понад 23 тисячі гривень.

Крім того у минулі вихідні прикордонники відділу «Очаків» Херсонського загону затримали браконьєра, який вів незаконний промисел в районі Дніпро-Бугського лиману. Українець на гумовому човні здійснював вилов риби трьома месиновими сітками. Сума збитку, нанесена державі склала більше 30 тисяч гривень. 

Також протягом минулих вихідних прикордонники Херсонського та Чернігівського загонів виявили та вийняли із водойм на своїх ділянках відповідальності понад 230 метрів сіток, виставлених невідомими.

   

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси