У Львівському госпіталі прикордонного відомства медичний персонал демонстрував свої навики в тактичній медицині

НАЗАД
14 травня 2016 11:25

У клінічному госпіталі Державної прикордонної служби України у Львові пройшов огляд-конкурс середнього медичного персоналу з питань тактичної медицини. У ході заходу, який присвячувався воїнам АТО, окрім п

В Державній прикордонній службі України приділяється велика увага наданню медичної допомоги військовослужбовцям. Саме тому медичний персонал постійно підвищує свою кваліфікацію та практичні навички.

Аби продемонструвати здобуті вміння у клінічному госпіталі Державної прикордонної служби України у Львові пройшов огляд-конкурс середнього медичного персоналу з питань тактичної медицини. У ході заходу, який присвячувався воїнам АТО, окрім показу можливостей медичного закладу, гості змогли побачили професіоналізм медиків.

Метою навчання в першу чергу була подальша підготовка бойового медика для надання якісної та своєчасної медичної допомоги. Відмітимо, що в рамках підготовки персоналу в клінічному госпіталі подібні заходи проводяться на постійній основі. В тому числі відбувається підготовка з практичними відпрацюваннями та симуляціями у реальному часі, які базуються на досвіді здобутому у зоні проведення АТО, а також міжнародних медичних стандартах.

Під час цього навчання медичний персонал відпрацьовував проведення первинного та вторинного огляду, алгоритмів роботи з різними видами поранень і надання підвищеного рівня медичної допомоги включно з простими хірургічними втручаннями.

Ці заняття стали корисні як санітарам, так і мобілізованим цивільним фельдшерам та лікарям. Це дозволить їм в подальшому надавати правильну та кваліфіковану першу домедичну та медичну допомогу в зонах обстрілу та укриттях на етапах евакуації поранених.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси